Bachelorproefproject – Soft skills in VR

In de soft skill use case, waarin een training voor presentatievaardigheden wordt opgezet, speelden studenten toegepaste psychologie van de Thomas More-hogeschoool een belangrijke rol.

Voor hun bachelorproefproject brachten ze namelijk in kaart hoe feedback op presentaties het best wordt gegeven. Ze namen hiervoor niet alleen de wetenschappelijke literatuur door, maar interviewden ook experten en brachten de functionaliteiten in kaart van bestaande VR-applicaties die hier in het verleden al op hebben gefocust.

Screenshot van de 360° presentatie-omgeving.

De concrete adviezen die ze aanreikten worden momenteel volop geïntegreerd in de use case en zullen ongetwijfeld bijdragen aan de kwaliteit en effectiviteit van de ervaring. We willen de betrokken studenten, Luka Beeckmans, Leila Missaoui, Lukas Princen, Jens Vereecke en Pamela Yngard dan ook van harte bedanken voor hun harde werk van de afgelopen maanden!